Haltiatar Palvelut
Arjen ihmeidentekijä

Haltiatar

Olen Anu Paksuniemi, ja olen perustanut tämän yrityksen vuonna 2010.  Ajatuksena oli alussa painottaa toiminta mökkihuolintaan, mutta aika pian painotus alkoikin kääntymään kotitalouksiin. Tällä hetkellä asiakaskunta koostuu niin kotitalouksista kuin yrityksistäkin.

Innostuin yrittäjyydestä ajatuksella työllistää itseni ja mielellään muutama muukin. En ole koskaan kaihtanut tarttua toimeen, kun tehtäviä on eteen annettu, joten myös siivouspalvelut tulivat tutuiksi aikaisemmista työpaikoista. Olen työskennellyt myös paljon asiakaspalvelussa kaupan ja matkailun parissa sekä myyntitehtävissä eri medioissa. Aika pian ymmärsin haluavani pois myynnin oravanpyörästä ja kaipasin ihmisläheisempää ja konkreettisempaa työtä.  Usko tämänlaisen palvelun kysyntään antoi rohkeuden astua yrittäjän saappaisiin. Enkä ole katunut.

Olen käynyt lyhykäisiä koulutuksia työn tueksi ja oppinut paljon tehdessä ja toisilta tekijöiltä. Olen onnellinen, että olen voinut kehittää jatkuvasti itseäni ja palveluita. Tällä hetkellä suunta on koko aika kokonaisvaltaisempaan palveluun kotitalouksissa, eritoten ikäihmisten parissa.

Vapaa-aikani kuluu lähinnä monenmoisissa kotiaskareissa sekä luonnossa liikkuen. Valokuvaus on harrastus, jota olen myös voinut hyödyntää yritykseni palveluissa.

Onni on pienissä asioissa
tässä hetkessä.
Onni on läsnäolossa
katseen lämmössä.
Onni  on oppia ymmärtämään
ei tarvitse selvitä yksinään.


Ystävällisin terveisin;
Res. luutn. Anu  :)